Evenementen

Ontdek de wereld van kunst en duurzame landbouw!

Oogstfeest 2023 – Jor Timmermans

Kunst en landbouw

Bij Buurtboerderij Nieuweweg organiseren wij geregeld kleine en grotere feesten/activiteiten waar duurzame landbouw samenkomt met kunst en cultuur.

We creëren een plek geschikt voor jong en oud om te genieten van optredens (muziek, theater en/of dans), verschillende workshops met betrekking tot landbouw/dieren, maar ook verschillende kunstvormen als beeldende kunst, muziek of dans.

Ook komen de ambachten en sporten langs, denk aan; workshops koken/voedsel verwerken, natuurlijke pigmenten maken, kleding bedrukken, yoga, boogschieten.
Daarnaast komen we vaak samen om gezamenlijk te eten of te genieten van een filmvertoning of lezing.

Feesten

Lente ~ Springlevend!
Een kleinschalig festival om de opening van het plukseizoen in te luiden waar we samen eten van het land en genieten van verschillende optredens en kunstzinnige/educatieve activiteiten!

Zomer ~ Oostfeest!
Een kleinschalig festival waar we de opbrengst van de oogst vieren, samen eten van het land en genieten van verschillende optredens en kunstzinnige/educatieve activiteiten!

Winter ~ Kerstfeest!
Samen creëren wij een mooi kerstfeest in onze stal met (dans) muziek, kerstliederen, snert en glühwein. Alles wat kerst, kerst maakt!