Oogst abonnement

Verser dan dit krijg je het niet !

Zelf oogsten

Bij ons op de boerderij werken we met oogst abonnementen. Wanneer je een oogst abonnement bij ons afsluit kan je een geheel seizoen van ±35 weken lang bij ons zelf groenten/fruit oogsten en eieren rapen op vrijdag, zaterdag en/of zondag! 

Maandelijks krijg je de oogstlijst toegestuurd via de mail, en er staat ook een bord bij aankomst op de boerderij met de oogst van de week. Volg de witte vlaggetjes in de tuin en je weet bij welke bedden je terecht kan om te oogsten!

Oogst abonnementen

Abonneren vanaf januari 2024.

Zelf super gezond eten oogsten? Meld je nu aan voor het komend oogstseizoen!

Weten wat we dit jaar gaan telen? Zie het teeltplan!

Groente abonnement

€ 180,-


Wat verbouwen wij zoal?

Wij verbouwen de meer bekende groenten met onder andere; courgette, paprika, tomaat, ui, knoflook, komkommer, sla, kolen, pompoenen en verschillende kruiden, maar soms willen wij ook nog wel eens een vergeten groente grootbrengen zoals koolrabi, snijbiet, rammenas of romanesco.

Seizoensgebonden

Bij de boerderij verbouwen wij seizoensgebonden groenten en fruit. Dit betekent dat je niet het hele jaar door hetzelfde voedsel kan oogsten. Het maakt je creatief in de keuken om een maaltijd te creëren met het voedsel dat je op dat moment kunt krijgen van het land!

Garantie

In het hoogseizoen, de zomer, is verreweg het meest te oogsten! Veel rijkdom en keuzes in een breed arsenaal aan groente en fruit! In de lente en herfst is dit opbouwend of afbouwend.  

Het proces van ons voedsel verbouwen begint bij ons bij het voorzaaien in de kas. Bijna al het voedsel begint als klein zaadje en groeit uit tot een heerlijke vrucht. Het proces van zaadjes laten opgroeien en uitplanten in de vaste grond is een erg delicaat en weersomstandig gebonden proces. Wij doen ongelofelijk ons best om mee te bewegen in de verschillende factoren van buitenaf! Hierdoor kan de oogst variëren.

Wij gebruiken geen bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte of ziektes. Hierdoor zijn de groentjes en fruitjes soms al een beetje aangeknabbeld door iemand anders… maar nooit minder lekker!